(Water)stof tot nadenken!

(Water)stof tot nadenken!

Voor onze klanten zijn wij ongewoon actief op zoek naar nieuwe, duurzame manieren om van A naar B te komen. Geen luchtfietserij, maar manieren die wérken, daar zijn we als nuchtere vooruitdenkers in geïnteresseerd. We zijn dan ook zo trots als een pauw dat wij de allereerste leaseauto op waterstof hebben geleverd aan een van onze klanten!

Waterstof - Friesland Lease

Vooruitstrevende samenwerking

Infram is een adviesbureau op het gebied van project- en procesmanagement binnen de werkterreinen Ruimte, Mobiliteit en Water en zet zich elke dag weer in voor de verbeelding, verwezenlijking en verbinding binnen duurzame projecten. Remko Blokpoel van Infram: we zochten een leasemaatschappij die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, en vonden dat bij Friesland Lease.

Rijden op waterstof brengt de toekomst naar vandaag

Remko is 1 van de eerste 30 in Nederland, die op waterstof rijdt… Helemaal zónder de uitstoot van schadelijke stoffen. Hij doet dat in een beeldschone Hyundai IX35 FCEV: een sportieve 100kw (136pk), met een actieradius van 594 kilometer op 5 kilogram waterstof. Wat het verhaal nog beter maakt; met het rijden op waterstof val je in de laagste bijtellingscategorie van slechts 4%.

Waterstofauto - Friesland Lease

Nieuwsgierig?

Meer weten over waterstof en waterstofauto’s? Breng dan een bezoek aan waterstofwerkt.nl.

Friesland Lease & innovatie

Friesland Lease kenmerkt zich in de markt met innovatie. We willen ons onderscheiden met creatieve oplossingen en verder kijken dan de standaard die iedereen kan bieden. Friesland Lease denkt samen met onze relaties na over hoe we de zaken beter, schoner, efficiënter en economischer kunnen maken. Natuurlijk, autofabrikanten staan niet stil en komen met vele innovaties op de markt, maar hoe gebruikt u die? Hoe kunnen we dit het beste passend maken voor u?

Naast de inzet van voertuigen op alternatieve brandstoffen zoals waterstof, aardgas, elektrisch en hybride denken we ook verder; een diesel combineren met aardgas? Een bus op synthetische biodiesel laten rijden? Wij gaan er in mee! En wat te denken over de inzet van Lease E-bikes met een volledig service apparaat erom heen, vervoer niet standaard met de auto, maar wellicht ook op de fiets. Innovatie ten top! Waarom het hele jaar veel bijtelling betalen voor die momenten dat u een caravan wilt trekken, al eens gedacht aan de vakantieauto oplossing van Friesland Lease? Friesland Lease doet dat niet alleen, maar betrekt haar klanten ook in het nadenken over innovatie ten einde het voor iedereen beter, makkelijker, schoner en vooral leuker te maken.

Zo bezit Friesland Lease sinds kort ook het certificaat Duurzaam Autoleasen. Dit is een initiatief van leasemaatschappijen die koplopers zijn op gebied van duurzaamheid. Leasemaatschappijen die dit label dragen hebben onder meer een klimaatneutrale bedrijfsvoering, zorgen voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en zien er op toe dat bedrijven die werkzaamheden voor hen uitvoeren, zoals autobedrijven, dit duurzaam doen.