Prijzenkast

Beste dienstverlener in zakelijke mobiliteit 2023

In de jaarlijkse rapportage van MT/Sprout is Friesland Lease bekroont met een eerste plaats in de categorie: zakelijke mobiliteit. Vooral op de gebieden klantgerichtheid en scoort de leasemaatschappij uit Drachten uitstekend.

“We zijn natuurlijk mega trots”, geeft Mirjam Marinus, Commercieel directeur aan. “Toen wij eerder dit jaar werden benaderd door MT/Sprout voor een artikel in het bijbehorende magazine waren we al blij verrast. Dat gaf ons al een teken dat we erg goed bezig waren, maar dat we met ons allen de eerste plaats weten te bemachtigen in de zakelijke mobiliteit is erg mooi. Hier zijn wij met alle medewerkers van Friesland Lease trots op zijn.”

Grote stappen
De scores liegen er niet om. Vorig jaar stond Friesland Lease nog op een 337ste plaats in de algehele lijst van MT/Sprout. Dit jaar staan ze stevig op een 55ste plaats, een gigantische sprong omhoog. Ook in haar eigen categorie, zakelijke mobiliteit, scoort Friesland Lease dit jaar sterk. Een eerste plaats is dan ook een knappe prestatie, gezien ze vorig jaar nog maar net in de top 10 wisten te eindigen. Ook de overige scores liegen er niet om. Op de verschillende onderdelen behaalde Friesland Lease de volgende scores:

Meer lezen…

Whyz beste zakelijke dienstverlener van 2023 (mtsprout.nl)

Mobiliteit kan schoner, leuker en vitaler – Cstories.nl – Business Storytelling