Prijzenkast

Twee prijzen bij de verkiezing Beste leasemaatschappij van Nederland 2024

Leren van ieder jaar

“De complimenten en waardering van onze klanten en berijders is altijd erg fijn om te ontvangen” geeft Jan Baljeu, directeur van Friesland Lease aan. “Het geeft ons écht wel even een geluksmomentje, we zijn ook altijd weer mega trots als we weer een prijs in ontvangst mogen nemen. Maar daarnaast vinden wij de kritische noot en eerlijke reacties van onze klanten nog wel zo belangrijk. Het geeft ons signalen waar we ons nog verder in kunnen verbeteren en ontwikkelen. We doen al veel goed, maar we zien zelf ook dat we op verschillende aspecten nog net wat beter of scherper kunnen zijn. We willen graag de klant een fijne beleving geven bij het leasen, huren of delen van een auto, fiets of ander vervoersmiddel, dan is het alleen maar goed om te kunnen zien waar onze zwakkere plekken zitten zodat we ons daar kunnen verbeteren.”

Jaren meespelen in de top

Inmiddels is de prijzenkast bij Friesland Lease goed gevuld met vele prijzen, oorkondes en certificaten van de afgelopen jaren en mogen zij zich al meerdere jaren één van de Beste leasemaatschappijen van Nederland benoemen. “Het komt mede door onze winnaarsmentaliteit dat we graag het beste in onszelf en onze klanten naar boven willen halen” geeft Mirjam Marinus, commercieel directeur aan. “De prijzen bij ons op kantoor laten niet alleen de tevredenheid van onze klanten zien, maar is voor iedere medewerker een teken dat we goed bezig zijn met ons allen. En dat is wel iets wat we goed moeten beseffen, deze prijzen halen we met ons allen. Van de schoonmaak tot aan de administratie, iedere collega’s vervult een stukje van de klantreis.

Focus op de toekomst

Met de verkiezing van de Beste leasemaatschappij achter de rug is Friesland Lease alweer druk bezig met het komende jaar. “We blijven altijd nuchter met beide benen op de grond, dus we knallen mooi door met ons hele team voor een nog betere ervaring”, aldus Mirjam Marinus.

Friesland Lease behaalde de volgende resultaten:

2de plaats Privé lease
2de plaats Zakelijke leaserijders

Plus niet te vergeten een eervolle vermelding bij de innovatie award met de Buurtbestuurders en haar maatschappelijke betrokkenheid.

Jaarlijks onderzoek VZR

In het jaarlijkse onderzoek van VZR, dat samen met Feedback Company wordt uitgevoerd, gaven duizenden leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders in heel Nederland hun mening over de betreffende leasemaatschappij. Daarbij wordt er naar verschillende onderdelen gekeken, waaronder: communicatie, sturing, onderhoud, dienstverlening en organisatie. Meer over de verkiezing en het totale overzicht is te lezen op de site van VZR.