Occasion Tesla Model 3 leasen

vanaf €365,-

Lease een occasion Tesla Model 3 standaard range vanaf €365,-. De Tesla Model 3 is standaard rijk uitgerust met verschillende accessoires en rijhulpsystemen. Rijdt u ook binnenkort comfortabel en duurzaam naar uw bestemming?

Lease de Model 3 Standard Range

Lease de Model 3 Long Range

Lease de Model 3 Performance

Specificaties

Standard Range

 • 409 km bereik (WLTP)
 • 225 km/u topsnelheid
 • 5,6 s 0 tot 100 km/u
 • 5 zitplaatsen
 • 542 liter bagageruimte

Long Range

 • 560 km bereik (WLTP)
 • 233 km/u topsnelheid
 • 4,6 s 0 tot 100 km/u
 • 5 zitplaatsen
 • 542 liter bagageruimte

Performance 

 • 530 km bereik (WLTP)
 • 261 km/u topsnelheid
 • 3,4 s 0 tot 100 km/u
 • 5 zitplaatsen
 • 542 liter bagageruimte

De Tesla Model 3

De Tesla Model 3, een elektrische hatchback die zijn debuut maakte in 2019, heeft in 2020 wereldwijd een indrukwekkende mijlpaal bereikt met 500.000 verkochte exemplaren, waardoor het de bestverkochte elektrische auto tot dat moment is. 

Modern Interieur

Met vier deuren, vijf zitplaatsen en zowel voor- als achterin een kofferruimte, biedt de Model 3 een ruim interieur. Opvallend is het ontbreken van traditionele instrumenten, aangezien alle bediening plaatsvindt via een indrukwekkend touchscreen van 38 cm diagonaal.

Autopilot van de Tesla Model 3

Een opmerkelijke functie van de Tesla Model 3 is de mogelijkheid tot uitbreiding met ‘Autopilot’, waardoor de auto autonoom kan rijden. Voorbereid op ADAS level 5, maakt dit gebruik van camera’s, sensoren en radars. Bij beperkt zicht schakelen de systemen automatisch uit. Tesla houdt de technologie van de Model 3 up-to-date via software-updates, waarbij tijdens de levenscyclus van het model ook productieverbeteringen worden doorgevoerd.

Motor en accu

De Tesla Model 3 Standard Range heeft een accucapaciteit van 75 kWh met een bereik van 409 km (WLTP) met één motor op de achteras. De Tesla Model 3 Long Range heeft zoals de naam het al zegt; een groter bereik van 560 km (WLTP) met ook een accucapaciteit van 75 kWh maar met een motor op de voor- en achteras. 

De accu van de Standard Range heeft een volle accu na 7,5 aan de wisselstroom lader. Laad u de Standard Range op via de snellader (max. 100 kW), dan is de accu vol na een ruim half uur. De Long Range laadt aan de wisselstroom lader net zo snel als de Standard Range, maar kan nog sneller laden aan de snellader (250 kW) waardoor deze laadt in dertien minuten.

Tesla Model 3 Leasen met het Private Lease keurmerk

Bij Friesland Lease realiseren we ons dat het nemen van de beslissing om een Tesla Model 3 te leasen een belangrijke stap is. Het is cruciaal dat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en transparante leasemaatschappij. Daarom zijn we verheugd te kunnen melden dat we het Keurmerk Private Lease dragen.

Het keurmerk Private Lease is in het leven geroepen om consumenten te waarborgen en duidelijke voorwaarden te bieden bij het leasen van een auto. Dit keurmerk wordt toegekend aan leasemaatschappijen die voldoen aan strikte criteria op het gebied van kwaliteit, service, voorwaarden en betrouwbaarheid.

Lees meer

Tesla Model 3 privéleasen

Het privé leasen van een Tesla Model 3 occasion bij Friesland Lease biedt een groot voordeel: u kunt genieten van het rijden in een elektrische auto zonder u zorgen te hoeven maken over onderhoud en service.

Friesland Lease biedt uitstekende voorwaarden voor privélease, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor veel mensen. Alle kosten, zoals onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting, zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Dit maakt privé leasen bij Friesland Lease een zorgeloze en kostenefficiënte optie voor het rijden van een Tesla Model 3 occasion. Bovendien zijn deze auto’s direct beschikbaar voor lease, wat betekent dat u niet hoeft te wachten, maar direct kunt beginnen met rijden.

Vlog Tesla model 3

Bij de lancering van de Tesla model 3 hebben wij een vlog gemaakt over deze Tesla. Bekijk de vlog als je meer wil leren over deze auto.

()