Lease nu een tweedehands Tesla Model 3, standaard range,

vanaf slechts €365,- per maand.

Deze Tesla Model 3 komt standaard met diverse accessoires en rijhulpsystemen. Gaat u binnenkort ook comfortabel en duurzaam op weg naar uw bestemming?

Lease de Model 3 Standard Range

Lease de Model 3 Long Range

Lease de Model 3 Performance

Specificaties

Standard Range

 • 409 km bereik (WLTP)
 • 225 km/u topsnelheid
 • 5,6 s 0 tot 100 km/u
 • 5 zitplaatsen
 • 542 liter bagageruimte

Long Range

 • 560 km bereik (WLTP)
 • 233 km/u topsnelheid
 • 4,6 s 0 tot 100 km/u
 • 5 zitplaatsen
 • 542 liter bagageruimte

Performance 

 • 530 km bereik (WLTP)
 • 261 km/u topsnelheid
 • 3,4 s 0 tot 100 km/u
 • 5 zitplaatsen
 • 542 liter bagageruimte

Tesla Model 3: De Toonaangevende Zakelijke Leaseoptie

De Tesla Model 3, gelanceerd in 2019, is de bestverkopende elektrische auto wereldwijd met meer dan 500.000 verkochte exemplaren tot 2020. Deze elektrische hatchback combineert hoge verkoopcijfers met geavanceerde technologie en een modern design, wat hem ideaal maakt voor zakelijk leasen.

Innovatief en Ruim Interieur

De Tesla Model 3 is uitgerust met vier deuren en biedt comfortabel plaats aan vijf personen. Zowel de voor- als achterzijde van de auto bieden ruime kofferruimte. In plaats van traditionele instrumenten heeft de Model 3 een indrukwekkend 38 cm touchscreen dat alle functies bestuurt, wat bijdraagt aan zijn strakke en moderne interieur.

Geavanceerde Autopilot Functies

Een onderscheidend kenmerk van de Tesla Model 3 is de uitbreidbare ‘Autopilot’-functie, waarmee de auto semi-autonoom kan rijden. Deze technologie, voorbereid op ADAS level 5, gebruikt camera’s, sensoren en radars om efficiënt te navigeren. In situaties met beperkt zicht schakelen de systemen automatisch uit om veiligheid te garanderen. Tesla zorgt continu voor updates in de software, waardoor de auto altijd up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en productieverbeteringen.

Efficiënte Motor en Accu

De Model 3 Standard Range biedt een accucapaciteit van 75 kWh en een bereik van 409 km (WLTP), aangedreven door een enkele motor op de achteras. Deze variant laadt in ongeveer 7,5 uur op aan een wisselstroomlader, of in net iets meer dan een half uur aan een snellader met een capaciteit tot 100 kW.

De Long Range versie biedt een uitgebreider bereik van 560 km (WLTP) met dezelfde accucapaciteit van 75 kWh, maar is uitgerust met motoren op zowel de voor- als achteras. Deze variant laadt even snel op aan de wisselstroomlader als de Standard Range, maar kan sneller laden aan een snellader tot 250 kW, wat de laadtijd terugbrengt naar slechts dertien minuten.

De Tesla Model 3 is een uitstekende keuze voor zakelijk leasen, waarbij duurzaamheid en technologie samenkomen voor een optimale rijervaring. Ontdek alle leaseopties voor de Tesla Model 3 direct op deze pagina.

Tesla Model 3 occasion lease

Bij Friesland Lease kunt u ook zakelijk een Tesla Model 3 occasion leasen. Dit biedt het grote voordeel dat u zonder zorgen kunt rijden in een elektrische auto. Onderhoud en service zijn volledig geregeld.

Friesland Lease biedt uitstekende voorwaarden voor zakelijke lease, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor uw bedrijf. Alle kosten, zoals onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting, zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Dit maakt zakelijk leasen bij Friesland Lease een zorgeloze en kostenefficiënte keuze voor het rijden van een Tesla Model 3 occasion. Bovendien zijn deze auto’s direct beschikbaar, waardoor u meteen kunt starten met rijden. 

Heeft u tijdens uw leasecontract vragen of hulp nodig? Onze adviseurs & berijdersdesk medewerkers staan altijd (telefonisch) voor u klaar.

Vlog Tesla model 3

Bij de lancering van de Tesla model 3 hebben wij een vlog gemaakt over deze Tesla. Bekijk de vlog als je meer wil leren over deze auto.

()