22 april 2020

De gevolgen van het Corona-virus zijn merkbaar voor de maatschappij, onze klanten én bedrijven. Friesland Lease ziet lokaal veel mooie initiatieven en daadkracht ontstaan, waar mogelijk helpen we graag een handje om deze te realiseren. Zo zorgen we voor onze collega’s, onze klanten, de leaserijders en de wereld om ons heen. Eén van deze mooie initiatieven is geïnitieerd door Ladies’ Circle Friese Wouden die afgelopen week in actie gingen voor Stichting Neurofibromatose.

Ladies´ Circle De Friese Wouden in actie voor de Stichting Neurofibromatose

De gevolgen van het Corona-virus zijn merkbaar voor de maatschappij, onze klanten én bedrijven. Friesland Lease ziet lokaal veel mooie initiatieven en daadkracht ontstaan, waar mogelijk helpen we graag een handje om deze te realiseren. Zo zorgen we voor onze collega’s, onze klanten, onze leaserijders en de wereld om ons heen. Eén van deze mooie initiatieven is geïnitieerd door Ladies’ Circle Friese Wouden die afgelopen week in actie gingen voor Stichting Neurofibromatose.

Stichting Neurofibromatose

De dames van Ladies’ Circle De Friese Wouden hebben afgelopen week de handen uit de mouwen gestoken om geld op te halen voor het goede doel Stichting Neurofibromatose. Neurofibromatose is een neurologische aandoening waarbij tumoren, die op de huid en dieper in het lichaam groeien, ongeremd de kans krijgen om zich door te ontwikkelen. Dit heeft onder andere verstikking, kanker en botvergroeiing als gevolg. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Neurofibromatose.

Geld ophalen met bossen tulpen

Door het Corona-virus is het een onzekere tijd, voor bedrijven én de maatschappij. Hier wilde Ladies’ Circle De Friese Wouden een mooi initiatief aan verbinden. Zoals bij velen bekend is het voor tulpenkwekers ook een moeilijke tijd. Door (inter)nationale maatregelen aangaande het Corona-virus is de afzet van bloemen in een korte periode hard gedaald. Door een samenwerking met een lokale tulpenkweker heeft Ladies Circle aan een hele groep mensen een bos van maar liefst 50 tulpen kunnen aanbieden voor €10,- per stuk. 100% van de opbrengst ging direct naar de goede doelen: €3,- naar de tulpenkweker en €7,- naar de Stichting Neurofibromatose.

In twee dagen tijd hebben de dames maar liefst €1.725,- opgehaald voor de Stichting Neurofibromatose. Een knappe prestatie! Het bedrag is een waardevolle bijdrage, die wordt ingezet voor wetenschappelijk onderzoek naar Neurofibromatose. Hiermee laten ze zien hoe je de wereld in een onzekere periode een stukje vrolijker kleurt!

Met hulp van o.a. Friesland Lease

Onze Marie-Christine, Accountmanager bij Leasefiets, ging samen met de dames de bossen tulpen persoonlijk bezorgen in een straal van 15 kilometer rondom Drachten.  Om de tulpen te bezorgen werd het vervoer mede mogelijk gemaakt door Friesland Lease, Van den Brug en Veiligheidsregio Fryslan (Brandweer Oosterwolde). Friesland Lease is trots om bij te mogen dragen aan mooie initiatieven als deze. Juist in een periode waarin we de hulp van elkaar extra goed kunnen gebruiken!

Wij helpen u graag op weg

Bij Friesland Lease helpen wij u van een duurzaam, innovatief en ondernemend A naar B. Heeft u naar aanleiding van de publicatie vragen of kunnen wij u verder helpen? Neem dan contact met ons op.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.