Ervaringen

JA!, Packs breidt elektrische vloot uit

Soort lease
Zakelijk lease

Packs kiest voor Flinck

Michel Oude-Vrielink, DGA van Flinck overhandigde de sleutels van de nieuwe wagens aan Directeur Marketing Gerdwin Lammers van Packs.

“Na het eerste pilotjaar hebben wij in samenwerking met onze PacksPartners de gebruikservaringen geëvalueerd en hebben wij in overleg met Flinc voor uitbreiding van ons electrische wagenpark met de Cenntro Logistar XC gekozen”, legt Gerdwin Lammers uit. “De kleinere PacksGreenCars zijn met name zeer geschikt voor de binnensteden van de wat grotere steden, maar voor routes met meer kilometers én meer stops was een EV met een grotere actieradius én een groter laadvermogen essentieel”, aldus Lammers. “Wij hebben de feedback en de wensen van onze PacksPartners verwerkt in onze volgende stap naar zero-emissie innight- en overnight pakketdistributie in de Benelux.

In de 2e fase van het PacksGreenCars project, waarbij m.n. de stadslogistiek in 2025 zero-emmissiezones moet zijn, gaat Packs nu de grotere Cenntro Logistar’s van Flinc inzetten. Michel Oude Vrielink van Flinc uit Wesepe daarover: “Deze EV’s hebben een accu van 42 Kwh met een snellader en een actieradius van 250 kilometer, een snelheid van 97 km/uur en een laadbak van 227x146x152cm (lxbxh) en dus 7m3 laadvermogen. Ze zijn daardoor zowel voor het Packs binnenstadvervoer als voor de Packs buitengebieden uitstekend geschikt”.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op gebied van cargo en zero-emissie zones? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij wensen Packs in ieder geval heel veel fijne groene kilometers met deze nieuwe voertuigen!

 

 

“Friesland Lease ondersteunt in mobiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om na te denken hoe mobiliteit kan bijdragen aan het succes van Ayold. Op het moment hebben wij de keuze gemaakt om twee VW Up’s bij Friesland Lease te leasen. Deze waren snel inzetbaar en een kleine auto biedt voor ons veel voordelen.”

Vincent Walstra

CEO Ayold

Meer ervaringen van onze klanten

Meer klant ervaringen