Oplossingen

Bedrijfswagens

Voor uw onderneming heeft u betrouwbaar vervoer nodig. Het leasen van bedrijfswagens is hiervoor de perfecte oplossing. U kunt zich richten op uw werk, en wij zorgen voor een betrouwbare en comfortabele bedrijfswagen. Geen gedoe met onderhoud, reparaties of de verkoop van de auto.

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Ruime keuze aan bedrijfswagens

Bij het uitkiezen van een bedrijfswagen zijn er veel zaken om over na te denken. Wat gaat u met de auto doen? Hoeveel ruimte heeft u nodig? En wat is uw budget? Iedere ondernemer heeft andere behoeften, en daarom hebben wij een breed scala aan bedrijfswagens. Zo is er altijd een bedrijfswagen die perfect bij u en uw bedrijf past. Van compacte bestelauto’s tot ruime bestelbussen. Onze in-house lease specialist helpt u graag om de beste keuze te maken.

  • leasen op uw manier: altijd de meest gunstige constructie voor u
  • merkonafhankelijk partner, we leveren de bedrijfswagen die u zoekt
  • persoonlijk advies van onze in-house lease specialist

Soorten bedrijfswagens

U kunt bij Friesland Lease kiezen uit veel verschillende soorten bedrijfswagens. Bijvoorbeeld een auto met een gewone of dubbele cabine, die vaak door bouwbedrijven wordt gebruikt. Een personenbus voor bijvoorbeeld taxi’s of scholen. Voor supermarkten, verhuisbedrijven of transportbedrijven hebben we bakwagens en voor gemeentes of groenbedrijven zijn er auto’s met chassis cabine en laadbak of andere opbouw beschikbaar.

Uw bedrijfswagen op maat

Bij ons kunt u een bedrijfswagen helemaal op maat laten maken, precies afgestemd op uw behoeften. Of u nu een bedrijfswagen wilt met een levendige belettering, extra luidsprekers, een speciale uitrusting voor uw gereedschap, of zelfs een uitschuifbare werkbank, wij zorgen ervoor dat deze opties naadloos worden opgenomen in uw leaseovereenkomst. Kiest u voor luxere opties, dan wordt uw leaseprijs daarop aangepast. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen? Stel gerust uw vragen aan onze leasespecialist. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Duurzame bedrijfswagens

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor bedrijven. Wij zijn ons hiervan bewust en houden hier ook rekening mee bij het leasen van bedrijfswagens. Als u kiest voor een elektrische auto, dan kiest u voor een milieuvriendelijke optie. Elektrische auto’s rijden schoon, stil en zijn zeer zuinig. Bovendien bieden we ook oplossingen voor het opladen van uw auto, zowel op de werkplek als thuis.

Financieel slim leasen

Het leasen van een bedrijfswagen is een slimme zet, ook financieel. U betaalt iedere maand een vast bedrag. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien kunt u aan het eind van de leaseperiode ervoor kiezen om de auto over te nemen.

Financial lease

Bij financial lease krijgt u een auto, maar houdt u uw geld in de zak. Het voordeel van financial lease is dat u belastingvoordeel heeft. Ook de rente die u betaalt, mag u aftrekken van de belasting. En de BTW die u voor de auto heeft betaald, krijgt u terug. Na de leaseperiode is de auto van u. Meer weten?

Lees meer over financial lease

Full operational lease

Full Operational Lease is een leasevorm waarin u zorgeloos kunt leasen met de meest uitgebreide service. Voor een vooraf bepaalde periode en aantal kilometers per jaar krijgt u de beschikking over, de door u gewenste, auto. In de maandelijkse leasetarieven zijn de kosten opgenomen van zaken als afschrijving, onderhoud en wegenbelasting.

Lees meer over full operational lease

Zorgeloos op weg

Het leasen van een bedrijfswagen is een belangrijke beslissing. Maar met Friesland Lease hoeft u zich geen zorgen te maken. U rijdt zorgeloos in uw bedrijfswagen, terwijl wij alles voor u regelen. Van onderhoud en reparaties tot het regelen van de verzekeringen. En als u vragen heeft, dan staan we voor u klaar. Dat is de persoonlijke service van Friesland Lease.

Meer weten over een bedrijfswagen leasen bij Friesland Lease?

Bent u er klaar voor om de sleutels van uw nieuwe bedrijfswagen in ontvangst te nemen? Ga dan in gesprek met onze adviseurs. Zij denken graag met u mee om samen tot de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf te komen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

U dient alle accesoires die bij de auto horen, zoals kenteken pasje, reserve sleutels en bijgeleverde en mee geleasede accessoires in te leveren met de auto. Inleveren kan bij een schadenet herstel vestiging tenzij anders met uw mobiliteitsadviseur of wagenparkbeheerder afgesproken.

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overnameprijs verstrekken. Zodra deze prijs akkoord is dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Ja, dat kan. Uw mobiliteitsadviseur helpt u hier graag mee. Friesland Lease heeft een ruim wagenpark met eigen voorloopauto’s.

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee is gebeurd. Overname van de auto is uiteraard niet verplicht. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn.

 

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag in het formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.