Goedkoop

Goedkoop en schoon rijden.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk en groen onderweg.

Gratis advies

Gratis advies over de vergroening van uw wagenpark.

Deelauto

Deelauto bij Friesland Lease

Op zoek naar een auto die u kunt delen met uw collega’s? Dan heeft Friesland Lease hét product voor u. Met de deelauto kunt u flexibel een auto leasen zonder lang aan een contract vast te zitten.

Voordelen

De deelauto is perfect als u kosten wil besparen. Veel auto’s staan overdag stil en vaak is niet iedereen binnen uw bedrijf de hele dag onderweg. Door gebruik te maken van deelauto’s kunnen uw medewerkers de auto mee nemen wanneer dat nodig is.

De deelauto combineert zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto: flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen.

Declareren

Een ander voordeel van de deelauto is dat uw medewerkers zich niet meer druk hoeven te maken om het declareren van de gemaakte kilometers. Ze nemen immers de auto van de zaak mee. Daar komt bij kijken dat u zelf kunt kiezen in welke (zuinige) auto’s uw medewerkers rijden, er zijn namelijk al elektrische deelauto’s beschikbaar.

Vaak zijn de afstanden die gemaakt worden naar klanten relatief kort. U bespaard behoorlijk wat kosten als u daarom kiest voor een elektrische deelauto. Op uw werklocatie kunt u laadpalen plaatsen, zodat de auto eigenlijk altijd gebruiksklaar is.

Interesse?

Heeft u interesse? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan bij Friesland Lease.

 

Veelgestelde vragen

Over dit onderwerp zijn er nog geen veelgestelde vragen. Hebt u wel een vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Deelautoofferte aanvragen

8.5

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.