Oplossingen

Geniet van een nieuwe auto met een privé leaseauto van Friesland Lease

Een privé leaseauto rijden is een uitstekende keuze als u graag in een nieuwe auto wilt rijden, maar niet het hele aankoopbedrag in één keer wilt betalen. Met een privé leaseauto van Friesland Lease krijgt u de vrijheid en het plezier van een nieuwe auto zonder de financiële stress.

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Wat is een privé leaseauto?

Bij een privé leaseauto betaalt u een vast maandbedrag om in een nieuwe auto te kunnen rijden. U hoeft niet te sparen of een grote som geld in één keer te betalen. Het maandbedrag dekt ook de kosten van onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. U hoeft alleen nog maar te tanken.

De voordelen van een privé leaseauto

Een privé leaseauto van Friesland Lease biedt u vele voordelen zoals:

  • Altijd rijden in een nieuwe of bijna nieuwe auto.
  • Geen zorgen over onverwachte reparatiekosten of het regelen van een APK-keuring.
  • Geen gedoe met de verkoop van uw auto aan het einde van de leaseperiode.

Hoe werkt een privé leaseauto?

Het regelen van een privé leaseauto bij Friesland Lease is eenvoudig. U kiest het model auto dat u wilt, bepaalt hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden en hoe lang u de auto wilt leasen. Wij stellen dan een leasecontract op dat past bij uw situatie.

Persoonlijk advies voor uw privé leaseauto

Bij Friesland Lease krijgt u persoonlijk advies om de beste keuze te maken voor uw privé leaseauto. Onze experts luisteren naar uw wensen en helpen u bij het vinden van de auto die bij u past. We maken een leasecontract dat aansluit bij uw persoonlijke situatie, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe auto.

De juiste privé leaseauto voor u

Bij Friesland Lease hebben we een breed scala aan auto’s beschikbaar voor privé lease. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinsauto of een luxe SUV, wij hebben de juiste privé leaseauto voor u. U kunt ook kiezen uit verschillende brandstoftypes, zoals benzine, diesel of elektrisch.

Ga voor het gemak van een privé leaseauto

Kies vandaag nog voor de vrijheid en het gemak van een privé leaseauto bij Friesland Lease. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Met een privé leaseauto van Friesland Lease rijdt u altijd in een auto die bij u past.

bekijk het aanbod

Veelgestelde vragen

U dient alle accesoires die bij de auto horen, zoals kenteken pasje, reserve sleutels en bijgeleverde en mee geleasede accessoires in te leveren met de auto. Inleveren kan bij een schadenet herstel vestiging tenzij anders met uw mobiliteitsadviseur of wagenparkbeheerder afgesproken.

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overnameprijs verstrekken. Zodra deze prijs akkoord is dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Ja, dat kan. Uw mobiliteitsadviseur helpt u hier graag mee. Friesland Lease heeft een ruim wagenpark met eigen voorloopauto’s.

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee is gebeurd. Overname van de auto is uiteraard niet verplicht. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn.

 

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag in het formulier

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.