Duurzame mobiliteitsoplossingen

Friesland Lease wil laten zien dat ‘groen’ leasen goed samengaat met een effectieve kostenbesparing. Zo worden er bij reparaties hoogwaardige groene hergebruikte onderdelen gebruikt. Bovendien heeft Friesland Lease ervaring met het inzetten van auto’s op alternatieve brandstoffen.

‘Groen advies’

Friesland Lease stuurt op een lage CO2-uitstoot, beleidsformulering en alternatieve invulling aan mobiliteit. Zo worden banden vervangen door zuinige ‘groene banden’. Deze banden hebben een lagere rolweerstand en zorgen daardoor voor een lager brandstofverbruik. Dit alles bevordert het groene leasen.

Duurzame mobiliteitsoplossingen bij Friesland Lease?

U kunt bij Friesland Lease een volledig advies verwachten over een efficiëntere invulling van uw mobiliteit op groene wijze.

  • Rijden op ‘groene banden’
  • Lage bijtelling: 8% of 22%
  • Advies, vergroening van uw wagenpark

Onze accountmanagers helpen u graag om duurzame ideeën te vertalen in een concrete aanpak en beleidsformulering.

Dikke zunigerd Award

Met nieuwe en vooruitstrevende concepten tonen wij onze ‘duurzame’ betrokkenheid. Zo is er een zuinigheidsprogramma opgezet om het brandstofverbruik van het wagenpark te reduceren: de “Dikke Zunigerd Award”. Ook heeft Friesland Lease het “Privélease via werkgever” ontwikkeld om uw medewerkers voordelig in nieuwe groenere auto’s te laten rijden.