Oplossingen

Privélease via werkgever

Als u een auto nodig heeft, maar niet in aanmerking komt voor een leaseauto, hebben wij bij Friesland Lease een oplossing. Met privélease via uw werkgever rijdt u een gloednieuwe, zuinige auto. Hiermee helpt u niet alleen uzelf, maar ook het milieu!

offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Hoe werkt privélease via werkgever?

Met privélease via uw werkgever gaat u verder dan gewoon een auto leasen. U helpt het milieu door minder zuinige privéauto’s te vervangen door onze nieuwe, schone leaseauto’s. Hiermee draagt u bij aan de vermindering van de CO₂-uitstoot. Zo maken we samen de wereld een stukje groener!

  • Uniek in het Noorden.
  • Aantrekkelijk en budget neutraal leasetarief.
  • Rij altijd in een milieuvriendelijke auto.

Besparen

Privélease via uw werkgever is meer dan alleen een auto leasen. Het is een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Komt u normaal gesproken niet in aanmerking voor een leaseauto? Dan is dit uw kans. In plaats van een reiskostenvergoeding kiest uw werkgever voor een schone privé leaseauto. Een win-winsituatie voor u en uw werkgever.

Uw budget in balans

Bij privélease via uw werkgever houden we rekening met uw budget. De hoogte van uw eigen bijdrage, het bijtellingspercentage en de fiscale waarde van de auto die u leaset, bepalen uw fiscale bijtelling. Deze kan zelfs nul zijn! Daarnaast rijdt u in een nieuwe, betrouwbare auto. Dat is toch wat u wilt?

Extra voordeel met privélease via uw werkgever

Met privélease via uw werkgever is er nog een voordeel. Uw werkgever kan de auto’s gebruiken als drager van bedrijfsreclame. Zo rijdt u in een mooie auto, terwijl u ook reclame maakt voor uw werkgever. En dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Meer weten over privélease via uw werkgever?

Ziet u uzelf al rondrijden in een van de leaseauto’s van Friesland Lease? Of wilt u eerst meer weten over deze groene optie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bij Friesland Lease is Privélease via uw werkgever de weg naar een nieuwe, zuinige auto en een groenere wereld.

Veelgestelde vragen

U dient alle accesoires die bij de auto horen, zoals kenteken pasje, reserve sleutels en bijgeleverde en mee geleasede accessoires in te leveren met de auto. Inleveren kan bij een schadenet herstel vestiging tenzij anders met uw mobiliteitsadviseur of wagenparkbeheerder afgesproken.

Neem daarvoor contact op met uw mobiliteitsadviseur. Hij kan u de overnameprijs verstrekken. Zodra deze prijs akkoord is dient het voertuig afgerekend te worden en op uw naam te worden overgeschreven.

Uw leaseauto is bij Friesland lease verzekerd met een ruime dekking in vele landen. Het eigen risico is laag. Zo heeft u bij ons geen eigen risico voor WA schade en een laag eigen risico voor casco schade. Is uw schade op de tegenpartij verhaalbaar, dan regelt Friesland Lease het verhalen voor u. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Casco verzekering zijn standaard uitgebreid met een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) en Verhaalsrechtsbijstand verzekering. Indien gewenst kan de OIV uitgebreid worden met een Schadeverzekering Inzittenden (SVI).

Ja, dat kan. Uw mobiliteitsadviseur helpt u hier graag mee. Friesland Lease heeft een ruim wagenpark met eigen voorloopauto’s.

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee is gebeurd. Overname van de auto is uiteraard niet verplicht. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn.

 

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Stel uw vraag in het formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.