Ervaringen

Gebruikerservaring Vincent Walstra – Ayold

Soort lease
Zakelijk lease

Nieuwsgierig naar hoe klanten het aanbod van Friesland Lease inzetten als mobiliteitsoplossing? Friesland Lease deelt graag klantverhalen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de klantverhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Dit keer deelt Vincent Walstra van Ayold graag zijn ervaringen met Friesland Lease.

Ayold is het grootste coating platform op het internet. Vanuit de vestiging in het Friese Leeuwarden opereert Ayold wereldwijd; van Nederland, Canada tot Singapore en Australië. Daarnaast zijn wij het bedrijf achter onder andere coating.nl en verflaag.nl. Met de websites en het platform zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van vraag en aanbod in deze markt’, zo begint Vincent Walstra met een toelichting over het bedrijf. ‘Ook al zijn wij een online georiënteerd bedrijf, de offline kanalen zijn net zo belangrijk. Het bezoeken van klanten en partners is cruciaal in ons succes. Hiervoor hebben wij goed vervoer nodig.’

Propositie Ayold

Wat is jullie onderscheidend vermogen? Vincent verteld verder: ’Wij creëren een lokaal bereik met een professionele uitstraling doordat wij per land het domeinnaam ‘coating’ of ‘coatings’ gebruiken. De focus ligt op Nederland, waarbij we zakelijke coating projecten verbinden met coating applicatiebedrijven. Ook helpen wij consumenten via Verflaag.nl met verfartikelen, klussen, producten, aanbiedingen en tips.’

Door de heldere focus, kunnen wij per platform onze doelgroepen perfect helpen in de zoektocht naar de juiste coating of verf.

Friesland Lease en Ayold

Waarom heeft Ayold gekozen voor Friesland Lease? ‘Wij hebben onze keuze voor Friesland Lease gemaakt op basis van een goed gevoel. Tot nu bevalt het erg goed! De beloftes worden altijd waargemaakt, heldere afspraken, snel en vooral behulpzaam in het meedenken over mobiliteitsoplossingen,’ vervolgd Vincent.
En verder?Friesland Lease ondersteunt in mobiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om na te denken hoe mobiliteit kan bijdragen aan het succes van Ayold. Op het moment hebben wij de keuze gemaakt om twee VW Up’s bij Friesland Lease te leasen. Deze waren snel inzetbaar en een kleine auto biedt voor ons veel voordelen. Voor nu hebben wij erg veel rijplezier van deze auto’s, maar in de toekomst willen wij ook graag de stap gaan maken naar elektrisch rijden’, verteld Vincent.

Contact

Bent u na het lezen van bovenstaande gebruikerservaring ook enthousiast geworden? Bij Friesland Lease zijn er diverse mogelijkheden om de Leasen. Bekijk onze mobiliteitsoplossingen of neem contact met ons op.