Nieuws

Friesland Lease heeft op 7 november 2023 met trots de titel “Beste Fietswerkgever van Friesland” in de categorie 50-200 werknemers in de wacht gesleept. Deze prestigieuze erkenning is het resultaat van onze collectieve inzet voor duurzaamheid en het bevorderen van fietsen naar het werk.

11 december 2023

De jury roemde met name enkele hoogtepunten die Friesland Lease onderscheiden:

Fietskilometers worden altijd vergoed:

Bij Friesland Lease geloven we in de kracht van de fiets. Daarom vergoeden we niet alleen autokilometers, maar altijd en zonder uitzondering ook fietskilometers. Een kleine stimulans om die tweewieler vaker te pakken!

Autokilometers Pas vanaf 15 Kilometer:

Om duurzaam vervoer te stimuleren, vergoeden we autokilometers pas vanaf 15 kilometer. Op deze manier bevorderen we bewuste keuzes en dragen we bij aan een groenere levensstijl.

Deelfietsen:

Friesland Lease investeert in de toekomst van mobiliteit door deelfietsen beschikbaar te stellen. Of onze medewerkers nu een korte boodschap moet doen of even een frisse neus willen halen tijdens de lunchpauze, de deelfietsen staan tot de beschikking.

Bij Friesland Lease zijn we trots op onze erkenning als “Beste Fietswerkgever van Friesland.” We delen deze trots niet alleen met ons team, maar willen ook andere werkgevers helpen om een betere fietswerkgever te worden.

Laten we samen streven naar een fietsvriendelijke werkomgeving! We denken graag met u mee over een passende fietsregeling die bijdraagt aan duurzame mobiliteit. Samen maken we werkplekken groener en inspireren we anderen om hetzelfde te doen!