De nieuwe elektrische auto’s voor het tweede kwartaal

De nieuwe elektrische auto’s voor het tweede kwartaal

2020 wordt het jaar waarin veruit de meeste nieuwe elektrische auto’s op de markt verschijnen. VZR verzamelt ieder kwartaal de verwachte elektrische auto’s mét leveringsdatum, aanschafprijs en bijtelling. Zo kunt u zich goed oriënteren op uw toekomstige elektrische leaseauto. De elektrische auto’s van het eerste kwartaal kunt u hier teruglezen. 

Peugeot e-2008

Na de elektrische Peugeot e-208, wordt ook het grotere broertje de 2008 geëlektrificeerd. Hij krijgt dezelfde aandrijving als de e-208, maar heeft een iets kleinere actieradius. Dit komt door zijn hogere carrosserie en gewicht. Maar de actieradius biedt nog steeds voldoende bereik!

Polestar 2

Het zustermerk van Volvo levert met de Polestar 2 hun eerste volledig elektrische auto. De Polestar 1 was namelijk een hybride. Maar met de Polestar 2 wordt gelijk een volwassen elektrische auto neergezet met een zeer ruime actieradius en een flink vermogen van 408 pk. Dit wordt gecombineerd met een top-afwerking en een prachtig Scandinavisch design.

Volkswagen ID.3

De ID.3 wordt geleverd in drie uitvoeringen met verschillende actieradiussen. Er wordt veel van verwacht, want Volkswagen zegt zelf dat dit de nieuwe Kever c.q. Golf wordt. Wij begrijpen wel dat ze dat zeggen.

Volkswagen ID.3

* Netto maandelijkse bijtellingsbedrag is gebaseerd op een belastingtarief van 37,35%
** De maatregelen van het Corona-virus kunnen mogelijk invloed hebben op de verwachte leverdatum.

Wij helpen u graag op weg

Wilt u meer informatie over de (verwachte) elektrische auto’s bij Friesland Lease of heeft u naar aanleiding van het nieuwsartikel nog vragen over het elektrische aanbod? Neem een kijkje op de pagina over onze elektrische mobiliteitsoplossing of neem contact op met Friesland Lease via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!

Bron: VZR