Skoda privé lease actie

Profiteer nu van de Skoda privé lease actie!

U kiest voor zekerheid, dus waarom niet ook voor uw een nieuwe auto? Van den Brug en Friesland Lease bundelen hun krachten om u voordelig en vertrouwd de weg op te helpen. 

Samen met Van den Brug bieden wij drie ijzersterke Skoda modellen aan tegen een scherp maandbedrag. Nergens vindt u deze modellen goedkoper! Rijdt u binnenkort weg in een Skoda Fabia, de Skoda Kamiq of toch een Skoda Scala? 

Lease is populairder dan ooit

Met privé lease kunt u zorgeloos een nieuwe auto rijden, zonder hoge kosten. U betaalt een vast maandbedrag. In dit bedrag zijn alle autokosten inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen het tanken van uw auto is niet inbegrepen. 

Wordt het de Fabia, Kamiq of toch de Scala?

Om een goede keuze te maken hebben we een paar belangrijke elementen van deze drie modellen voor u uitgelicht in een video. 

Liever de modellen in het écht bewonderen? Loop dan gerust de showroom van Van den Brug binnen, daar kunt u de Fabia, Kamiq en Scala in het echt beleven en kunnen de experts u er alles over vertellen. 

Ontdek de plus van Friesland Lease:

Met privé lease heeft u niet te maken met een  grote investering. Zo kunt u makkelijk in een gloed nieuwe auto rijden. 

Wij geven altijd persoonlijk advies en kijken met u mee welke auto past bij uw wensen en behoeften. Daarbij helpen we natuurlijk mee met het bepalen van de looptijd en kilometers.  Zo weet u zeker dat u een contract hebt dat precies bij u past.

Wij houden van duidelijkheid, daarom geven wij heldere voorwaarden. U weet precies waar u aan toe bent. Wilt u meer weten? Bekijk hoe het werkt of lees de kleine lettertjes. En mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze privé lease adviseurs altijd voor u klaar om deze te beantwoorden. 

Altijd met de kwaliteit van het Keurmerk Private Lease. Zodat u weet waar u aan toe bent.