Vind uw ideale privé lease occasion

Onderweg naar uw nieuwe auto
Prijs per maand
0
1447
Categorie
Merken
Brandstof
Grootte

Ontdek onze occasions voor privé lease

Bent u opzoek naar een jong gebruikte auto? Friesland Lease biedt een verschillende occasions aan die nog interessant zijn voor privé lease. Het aanbod verschilt van ex-lease en huurauto’s die goed onderhouden zijn en niet veel kilometers op de teller hebben. 

Een auto voor iedereen

Onze voorraad aan occasions varieert constant en omvat verschillende merken en modellen, van elektrisch tot diesel en van klein tot groot. Met auto in verschillende prijsklassen bieden we opties voor ieder budget. De exacte prijzen zijn afhankelijk van het specifieke model en de configuratie.

Of u nu een elektrische auto zoekt, een praktische alleskunner wenst of een stijlvolle auto zoekt. Bij Friesland Lease vindt u altijd een auto die bij u past. Staat uw auto hier niet tussen de occasions, dan kunt u altijd nog een blik werpen op onze nieuwe modellen of neem contact op met één van onze adviseurs. 

Bekijk de nieuwe modellen 

Subsidie op elektrische occasions

Wist u dat u als particulier gebruik kunt maken van de SEPP-regeling voor een gebruikte elektrische auto? Voor een gebruikte auto die u private leaset, kunt u € 2.000 subsidie aanvragen. 

Leer meer over de SEPP

Full operational lease voor zorgeloos rijden

Elke auto in onze privé lease voorraad is een full operational leaseauto. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over service, onderhoud of extra kosten. Alles wordt verzorgd, zodat u zich volledig kunt focussen op het genieten van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto bij de merkdealer bij u in de buurt te brengen voor onderhoud en reparatie. Heeft u gekozen voor winterbanden? Dan kunt u de banden van de auto laten wisselen bij een bandespecialist bij u in de buurt.

Flexibele contracten afgestemd op uw behoeften

Onze standaard leasecontracten zijn voor 60 maanden met een limiet van 10.000 km per jaar, maar we bieden ook opties variërend van 12 maanden tot 30.000 km per jaar. Zo kunt u een contract kiezen dat precies past bij uw levensstijl en rijgewoontes.

Eenvoudig en transparant proces

Zodra u een auto heeft gekozen, nemen wij u stap voor stap mee door het aanvraagproces. Na een kredietcontrole door EDR en goedkeuring ontvangt u uw contract. Onze adviseurs nemen daarna contact met u op om de aflevering van uw auto te plannen.

Altijd onder het Keurmerk Private Lease

U wilt er zeker van zijn dat u in zee gaat met een betrouwbare en transparante leasemaatschappij. Daarom zijn we er trots op dat we het Keurmerk Private Lease dragen. Het Keurmerk Private Lease is in het leven geroepen om consumenten te beschermen en te voorzien van heldere voorwaarden bij het leasen van een auto.

Altijd ondersteuning bij de hand

Onze berijdersservice staat klaar om al uw vragen over service, onderhoud, verzekeringen, banden en meer te beantwoorden. Met de handige Friesland Lease Berijder App of een directe lijn naar 0512 748288 bent u altijd verzekerd van snelle en professionele ondersteuning. Voor vragen over uw contract staan onze mobiliteitsadviseurs voor u klaar.

Begin vandaag nog met prive leasen

Neem een kijkje in onze uitgebreide voorraad en vind de auto die bij u past. Ons team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en u te begeleiden bij elke stap.