Tesla bij Friesland Lease: Duurzame Luxe op Maat

Tesla, beschikbaar voor leasing bij Friesland Lease, staat centraal in onze overtuiging over de toekomst van mobiliteit. Als onafhankelijke leasemaatschappij bieden wij de complete Tesla-lineup aan, met een unieke flexibiliteit. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de stijlvolle Model S, de veelzijdige Model 3, of de krachtige Model X en Y, bij Friesland Lease krijgt u de vrijheid om uw Tesla naar wens te configureren. Kies voor duurzame luxe en lease vandaag nog uw Tesla bij Friesland Lease.

Voorraad

Onderweg naar uw nieuwe auto
Prijs per maand
0
1447
Grootte

Onbeperkte Configuratiemogelijkheden

Bij Friesland Lease geloven we in maatwerk. Daarom kunt u zelf bij Tesla uw eigen Tesla configureren en laten bestelen door Friesland Lease. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte kleur, het gewenste interieur of specifieke extra’s zoals geavanceerde rijhulpsystemen, bij ons heeft u de regie over elk detail. Wij begrijpen dat elke bestuurder unieke behoeften heeft, en ons doel is om daar perfect op in te spelen.

Direct Beschikbaar: Tesla’s Tegen Scherpe Tarieven

Wilt u snel genieten van de ultieme Tesla-ervaring? Bij Friesland Lease hebben we standaard Tesla-modellen op voorraad, klaar om direct geleased te worden tegen scherpe tarieven. Profiteer van de combinatie van luxe, duurzaamheid, en een aantrekkelijk leaseaanbod.

Bekijk onze voorraad

Tesla-Lease: Een Investering in de Toekomst

Leasen bij Friesland Lease betekent meer dan alleen het rijden in een voertuig; het is een investering in de toekomst van mobiliteit. Met Tesla als onderdeel van ons aanbod krijgt u niet alleen de nieuwste technologische innovaties, maar ook de gemoedsrust van een betrouwbaar en duurzaam voertuig. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de Tesla die het beste bij uw behoeften past, zodat elke rit een plezierige en verantwoorde ervaring wordt.

Duurzaamheid als Leidraad in Tesla-Lease bij Friesland

Duurzaamheid staat centraal in onze missie als mobiliteitspartner. Tesla, als pionier in elektrisch rijden, past naadloos in ons streven naar een groenere mobiliteit. De krachtige elektrische aandrijving van Tesla draagt niet alleen bij aan een verminderde ecologische voetafdruk, maar biedt ook een ongeëvenaarde rijervaring.