Mobiliteitsoplossingen voor u en uw bedrijf

In een wereld waarin mobiliteit centraal staat, kan de vraag naar de beste mobiliteitsoplossing soms een uitdaging zijn. U heeft keuzes nodig, en bij Friesland Lease hebben we die keuzes voor u. Alle oplossingen Ervaringen

Uw ideale mobiliteitsoplossing

Stel u voor, uw bedrijf moet veel spullen vervoeren of u heeft een team dat samen reist. Hier kan een ruime en comfortabele bedrijfswagen uitkomst bieden. Maar als duurzaamheid hoog op uw agenda staat, hebben we een andere aantrekkelijke optie. Met waterstofauto’s of een elektrische auto rijdt u schoon, zuinig en stil de toekomst tegemoet. Of heeft u al eens gedacht aan een leasefiets? Het is niet alleen een gezonde en milieuvriendelijke optie, maar met onze lease mogelijkheden ook nog eens heel voordelig.

De ideale oplossing voor uw medewerkers

Ook voor uw medewerkers is mobiliteit essentieel. Voor dat ene klantbezoek, om iedere dag van klus naar klus te rijden of om snel en efficiënt van huis naar werk te kunnen komen. Hoe groter uw bedrijf, hoe groter de uitdaging om mobiliteit efficiënt, duurzaam en goedkoop te houden. Onze adviseurs denken hierover graag met u mee.

Slimme mobiliteitsoplossingen: financial lease

Mobiliteit gaat niet alleen over hoe u reist, maar ook over hoe u betaalt. Met onze financial lease als mobiliteitsoplossing, kunt u uw geld slim investeren. U betaalt een vast maandbedrag, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. En na de leaseperiode? Dan is de auto van u. Zo hoeft u niet direct een grote investering te doen om te profiteren van de voordelen van een bedrijfswagen.

Lees meer over financial lease

Duurzame mobiliteitsoplossingen: elektrisch leasen

Kiezen voor elektrisch leasen als mobiliteitsoplossing betekent dat u meewerkt aan een betere wereld. U rijdt in stille, nieuwe auto’s die goed zijn voor het milieu. En omdat ze geen uitstoot hebben, draagt u bij aan schonere lucht. Opladen kan steeds makkelijker, bij u thuis of op andere plekken. En denkt u nu: ik wil een auto voor mij alleen, zonder gedoe? Kies dan voor privé leasen. U rijdt dan zorgeloos in uw eigen auto. Wij regelen alles voor u. U hoeft alleen maar in te stappen, te rijden en te genieten. Met elektrisch leasen bent u klaar voor de toekomst.

Lees meer over elektrisch leasen

Flexibele mobiliteitsoplossingen: shortlease

In sommige gevallen heeft u misschien alleen voor een korte tijd een auto nodig. Daarom bieden we bij Friesland Lease de flexibiliteit van shortlease als mobiliteitsoplossing aan. Alle voordelen van leasen, maar dan voor een korte periode. Dit kan ideaal zijn voor startende ondernemers, tijdelijke projecten, of wanneer u simpelweg niet vast wilt zitten aan een langdurig contract. Met shortlease geniet u van maximale vrijheid en flexibiliteit, zonder in te leveren op service en kwaliteit. En als u op zoek bent naar een voordelige en betrouwbare optie, overweeg dan eens onze occasion lease. Deze vorm van leasen biedt u de mogelijkheid om tegen een lager tarief te profiteren van een gebruikte, maar goed onderhouden auto. Zo kunt u met zowel shortlease als occasion lease een mobiliteitsoplossing vinden die precies aansluit bij uw behoeften, wensen en budget. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk direct ons uitgebreide aanbod. Friesland Lease staat voor u klaar met persoonlijke service en op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer over shortlease

Altijd een mobiliteitsoplossing voor u

Wat uw behoeften ook zijn, bij Friesland Lease is er altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de wereld van mobiliteit opnieuw.