Oplossingen

Auto of busje huren

Bij Friesland Lease is er altijd een voertuig beschikbaar voor elke behoefte. Ons aanbod varieert van de dagelijkse huurauto tot de kleine vrachtwagen, en alles daartussenin. Of u nu op weg bent naar werk, een weekendje weg plant, een lange vakantie in het vooruitzicht heeft, of aan het verhuizen bent. Wij zorgen voor de juiste vervoersoplossing.

Offerte aanvragen ik wil mobiliteitsadvies

Voor elke toepassing

Met een breed aanbod aan auto’s bieden wij flexibiliteit en gemak voor elke gelegenheid en elk gebruik.

  • Verkozen tot Beste Autoverhuurder van Nederland door BOVAG.
  • Altijd een scherpe huurprijs.
  • Ook mogelijkheden voor duurzaam autohuren.

Auto huren bij Friesland Lease

Een auto huren is bij ons heel simpel. U kiest de auto die u wilt, geeft aan hoe lang u de auto nodig heeft en wij regelen de rest. Of u nu een kleine, zuinige auto zoekt of een grote, luxe wagen. We hebben ruime keuze in huurauto’s. En het mooie is: u rijdt altijd in een recent model. Zo kunt u comfortabel en zorgeloos de weg op. U huurt al een auto vanaf € 36,50 per dag.

Bekijk ons aanbod huurauto’s

Duurzaam huren

Omdat duurzaamheid de toekomst is kunt u bij Friesland Lease ook auto’s huren die honderd procent elektrisch zijn, hybride auto’s en natuurlijk auto’s die rijden op groen gas.

Meer informatie

Ook handig: de deelauto

Heeft u regelmatig een auto nodig, maar niet vaak genoeg om zelf een auto aan te schaffen? Dan kan de deelauto ook een optie voor u zijn!

Lees meer

Busje huren bij Friesland Lease

Wilt u grote spullen vervoeren of gaat u met een groep op pad? Dan is een busje huren bij ons een ideale oplossing. We hebben busjes in verschillende maten. Van een kleine bestelbus tot een grotere verhuisbussen, bij ons vindt u wat u zoekt. En ook hier geldt: we zorgen ervoor dat het busje klaarstaat wanneer u het nodig heeft. U huurt al een busje vanaf € 43,75 per dag.

Bekijk ons aanbod huur busjes

Flexibel en snel geregeld

Het grote voordeel van huren bij Friesland Lease is dat u niet vastzit aan lange contracten. U huurt de auto of het busje precies voor de periode die u nodig heeft. Dat kan een dag zijn, een week of een maand. U bepaalt. En wilt u de huurperiode verlengen? Dan kan dat meestal gewoon. Zo bent u altijd flexibel onderweg.

Alles inclusief

Zorgeloos op weg gaat verder dan alleen een betrouwbare auto. Daarom is de huur van uw auto of busje bij Friesland Lease altijd inclusief verzekering. Mocht er iets gebeuren, dan bent u goed verzekerd. Ook de pechhulp is bij de prijs inbegrepen. Zo kunt u altijd rekenen op hulp als dat nodig is. En het mooiste is: de prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Geen verborgen kosten, maar duidelijkheid vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Auto of busje huren? Neem contact op

Heeft u tijdelijk een auto of busje nodig? Dan bent u bij Friesland Lease aan het juiste adres. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Bij Friesland Lease draait het om uw gemak, tevredenheid en mobiliteit. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op