Kwaliteit

Jonge en kwalitatief hoogwaardige huurauto’s.

Euromobil

Aangesloten bij Euromobil Nederland.

Ruime keuze

Keuze uit meer dan 300 huurauto’s.

Auto of bus huren

Auto of busje nodig?

Heeft u tijdelijk een auto of busje nodig in Friesland, Groningen of Drenthe? Of u nu een weekendje weg gaat, tijdelijk personeel hebt, gaat verhuizen of gewoon vervangend vervoer nodig hebt; bij Friesland Lease hebben we meer dan driehonderd huurauto’s in ons wagenpark en bieden we u altijd een passende oplossing tegen een scherpe prijs. Vanuit onze vestiging in Drachten (die met omringende snelwegen eenvoudig bereikbaar is) verhuren we alleen maar kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s. Het is dan ook niet gek dat we door BOVAG zijn verkozen tot Beste Autoverhuurder van Nederland. We zijn aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat en Skoda.

Bekijk productleaflet

Ook handig: de deelauto!

Deelauto huren

Zuinige huurauto

Groen rijden heeft de toekomst. Bij Friesland Lease vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Daarom verhuren we – naast onze “standaard” auto’s – ook auto’s die rijden op alternatieve brandstoffen. Denk hierbij aan auto’s die voor honderd procent elektrisch zijn, hybride auto’s en natuurlijk auto’s die rijden op groen gas. Voor een groene en duurzame huurauto bent u dus bij ons aan het juiste adres. Toch liever een busje omdat u gaat verhuizen of met een groot gezin op vakantie gaat? Voor goederenvervoer of groepsvervoer (zowel particulier als zakelijk) is het natuurlijk super handig om een busje te huren. Friesland Lease staat voor betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. U huurt al een auto vanaf € 36,50 per dag.

Onbezorgd een auto huren of busje huren bij Friesland Lease? Of wilt u eerst meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Nieuw: Tesla huren!

Tesla huren

Veelgestelde vragen

Over dit onderwerp zijn er nog geen veelgestelde vragen. Hebt u wel een vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Auto of busje hurenofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij staan in de startblokken voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens, 750 huurauto’s en 15.000 Leasefietsen.

Als u een flexibele invulling zoekt voor uw mobiliteitsvraagstuk, dan helpen wij u graag verder. Want uw mobiliteitsbehoefte zien wij als ons maatwerk, zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo is Friesland Lease de eerste geweest die de Leasefiets aanbieden, hebben we al veel ervaring met rijden op waterstof en elektrisch rijden en vullen we jaarlijks onze prijzenkast aan met prachtige prijzen en titels.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing waar u blij van wordt.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.