Ervaringen

Ontdek Keje: Innovatieve Horren en Raamdecoratie

In ons nieuwste interview neemt Eric van Friesland Lease ons mee naar Dronten, waar we een kijkje nemen bij KeJe. Tim van KeJe vertelt ons alles over de unieke horren en raamdecoratie die zij ontwikkelen. Deze producten onderscheiden zich doordat ze zonder boren en schroeven geïnstalleerd kunnen worden, ideaal voor draaikiepramen, kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Het Ontstaan van Keje

Keje begon als producent van horren, maar breidde al snel uit naar raamdecoratie. Alles wat Keje produceert, is maatwerk. Dit betekent dat elk product tot op de millimeter nauwkeurig wordt gemaakt. Wat Keje bijzonder maakt, is dat ze ervoor hebben gekozen om alles in Nederland te produceren. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit en biedt werkgelegenheid aan een groot aantal mensen.

()

Samenwerking met Friesland Lease

Keje werkt al jarenlang samen met Friesland Lease. Tim vertelt dat deze samenwerking soepel verloopt en dat Friesland Lease altijd klaarstaat om hen te ondersteunen, bijvoorbeeld bij de aanschaf van bedrijfsbussen via financial lease. Hierdoor kan Keje de kwaliteit van hun producten waarborgen door het transport in eigen beheer te houden.

Waarom Keje kiest voor Financial lease

Keje maakt gebruik van financial lease via Friesland Lease. Door te kiezen voor financial lease, heeft Keje de mogelijkheid om voertuigen, zoals hun bedrijfsbussen, direct aan te schaffen en deze geleidelijk af te betalen. Na afloop van de leaseperiode worden de voertuigen eigendom van Keje, wat hen flexibiliteit en eigendom biedt zonder grote initiële investeringen. Omdat het personeel belangrijk is voor Keje biedt Financial lease ook extra mogelijkheden om het personeel dat normaal gesproken niet in een leaseauto rijdt, extra te belonen met een auto van de zaak. Zo geeft Keje de afbetaalde auto’s door aan gewaardeerde personeelsleden die bijvoorbeeld lang in dienst zijn. De samenwerking met Friesland Lease verloopt soepel en biedt Keje de ondersteuning die nodig is om hun bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen.