Voor wie

Zakelijk leasen

Voor een ondernemer zoals u is tijd kostbaar. De tijd die u besteedt aan het onderhoud van uw bedrijfsauto, is tijd die u niet aan uw bedrijf kunt besteden. Daarom is zakelijk leasen bij Friesland Lease voor u de ideale oplossing.

Voorraad Offerte

Wat is Zakelijk Leasen?

Zakelijk leasen houdt in dat u voor een vast maandbedrag een bedrijfsauto rijdt. Dit bedrag dekt alle kosten, zoals verzekering, onderhoud en reparaties. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en krijgt u nooit onverwachte rekeningen. U hoeft alleen nog maar te tanken. U heeft geen omkijken naar het onderhoud of de verzekering van uw auto. Wij nemen al deze zaken voor u uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw onderneming.

Uw bedrijf, uw keuze

Het maakt niet uit of u een eenmanszaak hebt of een grote onderneming leidt. Friesland Lease heeft voor iedere ondernemer de juiste leaseoplossing. U kiest de auto die bij uw bedrijf past. Van een zuinige stadsauto tot een ruime bestelbus, u vindt bij ons altijd de ideale leaseauto voor uw onderneming.

Advies op maat

Elke onderneming is anders. Daarom biedt Friesland Lease u persoonlijk advies op maat. Samen met onze leaseadviseurs bekijkt u uw wensen en behoeften. Op basis hiervan stellen we een leasecontract op dat precies past bij u en uw onderneming.

Transparante zakelijke leasevoorwaarden Duidelijkheid en transparantie zijn voor u als ondernemer essentieel. Daarom zorgen we bij Friesland Lease voor heldere en transparante voorwaarden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Flexibiliteit voor ondernemers

Friesland Lease begrijpt dat de behoeften van een ondernemer kunnen veranderen. Daarom zijn onze leasecontracten flexibel. Als uw situatie verandert, passen we uw contract daar eenvoudig op aan.

Ervaar de voordelen van zakelijk leasen

Maak kennis met de voordelen van zakelijk leasen bij Friesland Lease. Geniet van de zekerheid van een vast maandbedrag, het gemak van een servicegerichte leasemaatschappij en de vrijheid om te kiezen voor de auto die bij u past. Neem contact op met onze leaseadviseurs voor een persoonlijk advies op maat. Met zakelijk leasen van Friesland Lease profiteert u van maximale mobiliteit met minimale zorgen.