11 maart 2019

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Dit keer is niemand minder dan Hans Maijchrzak aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is niemand minder dan Hans Maijchrzak aan de beurt.

Medewerker in beeld: Hans

Hans, wil je beginnen door jezelf voor te stellen: ‘Ik ben Hans Maijchrzak en ik kom uit Drachten. Ik werk sinds juni 2016 bij Friesland Lease als Schoonmaker van de huur auto’s met veel plezier. Mijn werkzaamheden zijn de auto’s schoonmaken en vervoeren van de auto’s waar nodig is.’

‘Ik ga elke dag weer met heel veel plezier naar mijn werk’

Hans, wij hebben gehoord dat jij veel leuke en interessante hobby’s hebt.  Wil je daar is wat meer over vertellen? ‘ Natuurlijk! Naast het werken bij Friesland lease beheer ik 2e Dan zwarte band in Tang Soo Do (Koreaans Karate) ook hier geef ik les in, ik doe mee aan zowel nationale toernooien als internationale toernooien. Daarnaast zijn mijn hobby’s fitness, hardlopen & leuke dingen doen met mijn vrienden en mijn vriendin.’

Bijzonder

‘Friesland Lease is bijzonder voor mij ondanks dat we een enorme groei hebben doorgemaakt we toch echt een familiebedrijf blijven. Daarnaast is de klant voor ons het allerbelangrijkste’, aldus Hans.

Friesland Lease in 3 woorden: plezierig, klantgericht & behulpzaam

Favorieten

Wij vroegen Hans vervolgens naar zijn favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

Favorieten HansAntwoorden van Hans
Auto merk             VW
Vervoersmiddel             Auto
Mobiliteitsoplossing             Fiets
Feestdag             Kerst of Pasen
Eten             Chinees
Sport             Karate of Kickboksen
Seizoen             Winter

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Hans of bent u benieuwd waar Hans u mee kan helpen? Neem dan contact met ons op.

 

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.