04 september 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Hylke van der Meer aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Hylke van der Meer aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Even voorstellen

Mijn naam is Hylke van der Meer en ik ben geboren in Drachten. Per 11 April 2018 ben ik werkzaam als Leasefiets medewerker bij Friesland Lease.

Friesland Lease in 3 woorden: Veerkracht, winnen & eerlijk

Wielrennen en schaatsen

Vanaf mijn 15e levensjaar ligt mijn interesse bij fietsen en niet alleen als sport maar heb ik er ook werk in gevonden als vakantiebaan. Vervolgens heb ik dit verder uitgewerkt tot volledig monteur en verkoper van fietsen. Al vanaf jonge leeftijd ben ik in mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en zomers het wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche vind ik leuk en fascinerend om te volgen.

Ik gebruik niet alleen de auto om naar het werk te gaan, maar ook zeker de fiets. 

Favorieten

Wij vroegen Hylke vervolgens naar zijn favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder. 

FavorietenAntwoorden van Hylke
Auto merkAudi 
VervoersmiddelFiets
MobiliteitsoplossingFiets
FeestdagKerst
EtenItaliaans
SportSchaatsen
SeizoenWinter (maar alleen als het vriest)

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Hylke of bent u benieuwd waar hij u mee kan helpen op het gebied van de Leasefiets? Neem dan contact met ons op en Hylke helpt u verder!

 

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.