29 oktober 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Reinier Boxum van team Leasefiets aan de beurt.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Reinier Boxum van team Leasefiets aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Even voorstellen

‘Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Leasefiets team van Friesland Lease als Teamleider klantenteam binnendienst. Een leuk en jong team, die kennis en professionaliteit inzet om de Leasefiets te positioneren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor zowel de zakelijke- als de privé markt’, aldus Reinier.

Friesland Lease in 3 woorden: Mooi, innovatief en klantvriendelijk.

Hockey en de caravan

Reinier vertelt enthousiast verder: ‘Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer en daarna kort in dienst bij de ING. Samen met mijn vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke woon ik aan het water in Drachten. Bij huis hebben we ook een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat graag het water op. Tijdens de zomervakanties trekken we er ook graag op uit met de caravan. In de weekenden zijn we met het gezin veel te vinden op de hockeyvelden bij “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen hier en ik coach met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Daarnaast vervul ik commissiewerk voor de club en speel ik op zondag zelf ook wedstrijden.’

En het mooie aan dit werk? Wij worden omringd door mooie auto’s!

Favorieten

Wij vroegen Reinier vervolgens naar zijn favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder. 

FavorietenAntwoorden van Reinier
Auto merkAudi A6 Avant
VervoersmiddelAuto
MobiliteitsoplossingCarver
FeestdagAlle feestdagen!
EtenIndische rijsttafel
SportHockey
SeizoenZomer

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Reinier of bent u benieuwd waar Reinier u mee kan helpen op het gebied van de Leasefiets? Neem dan contact met ons op en team Leasefiets helpt u graag verder!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.