23 mei 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is onze eigen Silvia Akkerman aan de beurt.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Silvia Akkerman aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Even voorstellen

‘Mijn naam is Silvia Akkerman, woonachtig in Boornbergum en 21 jaar.

Na een stageperiode van 6 maanden, ben ik aansluitend begonnen bij Friesland Lease in januari 2016 als contractbeheerder.’

Werkzaamheden

Wat zijn precies je werkzaamheden Silva?: ‘Mijn werkzaamheden zijn veelal afwisselend en bestaan o.a. uit het opmaken van contracten, auto’s bestellen en eventueel tenaamstelling, het bewaken van afleverdata van in bestelling staande auto’s etc.’

Friesland lease is een vooruitstrevend bedrijf dat graag voorop loopt in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit.

Gezellige collega’s

‘De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden en de gezellige groep collega’s maakt dat ik iedere dag met veel enthousiasme en gedrevenheid naar mijn werk ga’, aldus Silvia.

Favorieten

Wij vroegen Silvia vervolgens naar haar favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

 

FavorietenAntwoorden van
Auto merkBMW
VervoersmiddelAuto
MobiliteitsoplossingLeasefiets
FeestdagKoningsdag
EtenItaliaans
SportVoetbal/Kickboks
SeizoenZomer

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Silvia of bent u benieuwd waar Silvia u mee kan helpen? Neem dan contact op en Silvia helpt u verder!

 

 

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.