19 mei 2020

Nieuwsgierig hoe Friesland Lease samen met haar partners de plus van Friesland Lease kan bieden? Friesland Lease deelt graag inspirerende samenwerkingen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de verhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Sinds 2013 is Friesland Lease door een samenwerking verbonden met AutoRaggers en ontstaat een uitgebreid en flexibel aanbod. Lees snel verder!

AutoRaggers en de plus van Friesland Lease

Nieuwsgierig hoe Friesland Lease samen met haar partners de plus van Friesland Lease kan bieden? Friesland Lease deelt graag inspirerende samenwerkingen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de verhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Sinds 2013 is Friesland Lease door een samenwerking verbonden met AutoRaggers en ontstaat een uitgebreid en flexibel aanbod. 

AutoRaggers

AutoRaggers is gevestigd in Heerenveen en is officiële merkdealer van Mitsubishi. Zo biedt de dealer niet alleen de splinternieuwe modellen van Mitsubishi aan, maar ook betrouwbare occasions. Op verzoek leveren ze steeds vaker nieuwe auto’s en occasions van andere automerken. Bovendien kunnen klanten in de werkplaats terecht voor het onderhoud aan ieder merk auto. Het is dan ook niet gek dat AutoRaggers al jaren de slogan ‘Uw complete dealer’  hanteert.

Jorn de Ruijter – al 23 jaar werkzaam bij AutoRaggers en verantwoordelijk voor alle commerciële facetten van het bedrijf – vertelt: ‘’in de loop der jaren heeft AutoRaggers een loyaal klantenbestand opgebouwd en staat service en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Het streven is om langdurige en duurzame klantrelaties op te bouwen.’’

Samenwerking met Friesland Lease

Vanuit de gedachte om klanten een volledige servicepakket aan te bieden is AutoRaggers een leasemaatschappij gestart, als onderdeel van het huidige bedrijf. Door groeimogelijkheden zocht AutoRaggers in 2013 een betrouwbare samenwerkingspartner om het groeipotentieel van het leasen werkelijkheid te maken. ‘’In Friesland Lease vonden we deze betrouwbare match,’’ zo vertelt Jorn de Ruijter verder. ‘’Friesland Lease en AutoRaggers hebben beide met elkaar gemeen dat ze lokaal betrokken zijn, servicegericht zijn en de klant een ‘welkom thuis’ gevoel willen meegeven. Dit past binnen onze visie. De samenwerking is daarnaast doorgetrokken naar Auto de Boer, met vestigingen in Franeker en Leeuwarden.’’  AutoRaggers positioneert zichzelf dan ook als een mobiliteitscentrum – veel meer dan een merkdealer alleen. Jeroen Louwsma, Privé Lease expert bij Friesland Lease, vult aan: ‘’AutoRaggers brengt klanten met Friesland Lease in contact, door van beide partijen de expertises te bundelen, kunnen we klanten een volledig servicepakket bieden. Dit maakt onze samenwerking zo sterk en uniek!’’

AutoRaggers en Friesland Lease

Zowel zakelijk als privé lease een sterke match

Door de samenwerking met Autoraggers is Mitsubishi de meest populaire ingezette leaseauto bij Privé Lease. ‘’Dit komt wederom door de sterke samenwerking,’’ geeft Jeroen Louwsma aan. ‘’We hebben nauw contact met elkaar, over onder andere de voorraad, wijzigingen, nieuwe modellen en het meedenken in diverse klantwensen. Ook op individueel klantniveau.’’  Dit resulteert in een samenwerking voor Friesland Lease waarin beide samenwerkingspartners én de klant erg tevreden zijn. Friesland Lease en AutoRaggers is zowel voor de zakelijke lease als privé lease een goede match. ‘’Zo heeft Autoraggers Friesland Lease in contact gebracht met Mitsubishi Nederland. Erg waardevol want hier hebben we jaarlijks meermaals evaluaties mee over het aanbod en kunnen we ook via zakelijke leaseconstructies Mitsubishi als automerk aanbieden,’’ zo vervolgt Jeroen Louwsma.

Oog op de toekomst

En hoe ziet de samenwerking er in de toekomst uit? Beide Friesland Lease en Autoraggers geven aan graag de samenwerking van de afgelopen jaren te willen continueren. ‘’We vullen elkaar aan en kunnen dit de komende jaren alleen maar verder versterken door het rijdende wagenpark te behouden en meer nieuwe klanten te binden.’’ Plus, zo sluit Jorn de Ruijter af, ‘’met het oog op de toekomst sluiten Friesland Lease en Autoraggers ook goed bij elkaar aan. Mitsubishi focust zich de komende jaren op groene mobiliteit. Denk aan elektrisch en plug-in hybride rijden. Dit sluit natuurlijk goed aan bij de visie van Friesland Lease. ’’ Dit belooft een langdurige, duurzame samenwerking voor beiden!

Wij helpen u graag op weg

Bij Friesland Lease bieden wij zakelijke rijders en particulieren altijd een passende mobiliteitsoplossing. Zo helpen wij u van een duurzaam, innovatief en ondernemend A naar B. Zo ook met Privé Lease via Friesland Lease. Bekijk hier het nieuwste aanbod van Privé Lease. Vragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.