25 juni 2020

Bij Friesland Lease Privé staat iedere maand een unieke, nieuwe Privé Leaseauto in het teken van ‘Auto van de maand’. Zo profiteert u van een unieke aanbieding! Deze maand is de Nissan Micra N-Connecta aan de beurt. Bent u op zoek naar een stoere auto met fijne rijeigenschappen? Dan is dit ook uw favoriet! Dankzij de technische extra’s waaronder een automatische airco, multimedia navigatiesysteem, een achteruitrijcamera én rijk exterieur gaat u in stijl op weg.

Auto van de maand: Nissan Micra N-Connecta

Hoe stoer bent u eigenlijk? Laat de onschuld thuis en stap in de Nissan Micra N-Connecta, dé auto van de maand bij Friesland Lease Privé. De Micra van Nissan is de ultieme vijfdeurs hatchback en er zijn veel redenen om voor de auto te kiezen, maar z’n brutale ontwerp is wel de belangrijkste. Laat “braaf” maar thuis! De comfort, de rijke uitrusting en de fijne rijeigenschappen maken de Nissan Micra N-Connecta tot een echte winnaar.

Een stoere auto

De eerste generatie Nissan Micra kwam begin jaren ’80 op de markt. Dit betekent dat de Nissan Micra al 30 jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In de afgelopen jaren is het exterieur van het model natuurlijk ontzettend veranderd. Waar de auto eerst nog een sober model was, is het door de jaren heen veranderd naar een stoere uitblinker. Nee, qua uiterlijk is de Nissan Micra er behoorlijk op vooruit gegaan! Het is een auto geworden waarmee u écht gezien kan worden.  Zo is het lijnenspel van de Micra erg fraai. Deze start aan de voorzijde en loopt in een vloeiende lijn langs de zijkant van de auto naar achteren.

Vermogen

Bij een stoere auto hoort ook een sterk vermogen. De benzinemotor van de Nissan Micra N-Connecta is geen onbekende. Hij doet namelijk ook dienst in de Renault Clio. Nissan werkt al jaren samen met Renault. Dus is het ook niet zo gek dat de nieuwe Micra veel techniek deelt met die van de Renault Clio. Naast de 3-cilinder turbo benzinemotor zijn er ook twee andere motoren leverbaar in deze Micra. Namelijk een 1 liter 3-cilinder benzinemotor van 73pk en een 1,4 liter 4-cilinder dieselmotor van 90pk. Geen groot aanbod aan motorvarianten, maar dat is geen probleem. Daarnaast oogt deze auto wat groter dan zijn voorganger. De Micra is circa 4 meter lang en 2,5 meter breed. Dat brengt uiteindelijk een gewicht in de schaal van maximaal 1082 kilo. Dat lijkt veel, maar tijdens het rijden is daar nauwelijks wat van te merken. Kortom, met een keuze uit drie motorvarianten en de overige specificaties gaat u veilig en goed de weg op.

Technische specificaties

De Auto van de maand heeft veel te bieden in haar prijsklasse segment door allerlei technische specificaties. Naast meer ‘reguliere’ technische specificaties als stuurbekrachtiging, mistlampen voor, 16-inch lichtmetalen velgen en een stop/start systeem heeft de auto ook veel rijke specificaties.  Denk hierbij aan een regensensor met automatische ruitenwissers, cruise control, een multimedia navigatie-systeem met een 7-inch touchscreen en een audio-systeem met stuurwiel bediening. En meer! Kortom, de Nissan Micra N-Connecta is van alle technische snufjes voorzien.

Wij helpen u graag op weg

Interesse in de Nissan Micra N-Connecta? Lease de auto van de maand al vanaf €295,- per maand! OP = OP. Bekijk hier het aanbod van de auto van de maand bij Friesland Lease Privé of neem contact op via het contactformulier voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij helpen u graag op weg!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.