28 oktober 2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd dat is het kwaliteitskeurmerk Private Lease. Wederom heeft het Bestuur van de Stichting Keurmerk Private Lease een positief advies uitgedragen en mag Friesland Lease Privé het Keurmerk Private Lease in 2021 ook uitdragen. Als nuchtere vooruitdenkers zijn wij trots op deze prestatie! Dankzij het keurmerk kunt u altijd zorgeloos en gewoon goed geregeld op weg mét de plus van Friesland Lease.

Friesland Lease Privé behoudt wederom het keurmerk Private Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd dat is het kwaliteitskeurmerk Private Lease. Wederom heeft het Bestuur van de Stichting Keurmerk Private Lease een positief advies uitgedragen en mag Friesland Lease Privé het Keurmerk Private Lease in 2021 ook uitdragen. Als nuchtere vooruitdenkers zijn wij trots op deze prestatie! Dankzij het keurmerk kunt u altijd zorgeloos en gewoon goed geregeld op weg mét de plus van Friesland Lease.

Resultaten audit

Om het keurmerk Private Lease te mogen dragen wordt er jaarlijks een audit georganiseerd door het Bestuur van het keurmerk. Hiermee borgt de organisatie dat de aangesloten leasemaatschappijen voldoen aan de eisen van het keurmerk, waarbij een betrouwbaar product en de consument centraal staan. Met trots mag team Friesland Lease Privé mededelen dat de auditinstelling wederom een positief advies uit heeft gebracht omtrent de handhaving van het keurmerk. Dit betekent dat Friesland Lease Privé óók in 2021 zich mag aansluiten bij het Keurmerk Private Lease.

Het keurmerk Private Lease

Met het kwaliteitskeurmerk Private Lease heeft u de garantie om betrouwbaar een Privé Leasecontract af te sluiten. Kortom, bij een leasemaatschappij die het keurmerk Private Lease draagt, kunt u erop vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De leasemaatschappijen die aangesloten zijn bij het keurmerk, kunt u herkennen aan het keurmerk logo. Het keurmerk biedt 5 zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden
  De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
 • Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
 • 14 dagen bedenktijd
  U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
 • Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Meer informatie over het keurmerk? Lees meer op de website van het Keurmerk Private Lease.

Betrouwbare leasemaatschappij

De Privé leaseauto wordt steeds populairder. De wens om zorgeloos te kunnen autorijden wordt steeds belangrijker. Hierdoor geven mensen liever niet zelf een groot bedrag uit aan een auto, maar willen ze wel graag in een nieuwe (of bijna nieuwe) en veilige auto rijden. Door het keurmerk is het voor de consument goed zichtbaar welke aanbieder betrouwbaar is. Samen met de Consumentenbond zijn er duidelijke afspraken gemaakt, alle leasemaatschappijen met het keurmerk gebruiken dezelfde Algemene Voorwaarden en moeten aan strenge criteria voldoen. Kortom, met het Private Lease Keurmerk weet u waar u aan toe bent!

De + van Friesland Lease

Friesland Lease is aangesloten bij het keurmerk Private Lease. En daar zijn we trots op! Bij Friesland Lease kunt u zorgeloos en gewoon goed geregeld een leaseauto rijden. Mét de plus van Friesland Lease. Naast de vijf zekerheden van het keurmerk hebben wij onze belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

+             Leaseprijs inclusief wegenbelasting, All-Risk verzekering, Schade Verzekering Inzittenden (SVI), Rechtsbijstand, Pechhulp en vervangend vervoer (na 24 uur) in Europa, Vast eigen risico € 300,-, Ruitschade € 150,-
+             Alle autokosten inbegrepen, alleen de tankkosten zijn voor eigen rekening.
+             Kosteloos opzegbaar bij overlijden.
+             Kosteloos opzegbaar bij echtscheiding en verlies van werk mogelijk.
+             Transparante voorwaarden met een passende looptijd.
+             Eerste recht van koop.

Wij helpen u graag op weg

Overweegt u ook een Privé leaseauto? Bekijk het aanbod Privé leaseauto’s of neem contact op met Friesland Lease via het contactformulier voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij helpen u graag op weg!

Bron: Keurmerk Private Lease

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.