Bijtelling over de werkelijk privé gereden kilometers

In plaats van over de fiscale waarde.

Geen fileproblemen

Je mag er immers tussendoor rijden.

Geen parkeerproblemen

Dit mag op de stoep!

Elektrische Motorlease

Elektrische motorlease

Een elektrische motor leasen? Kan dat wel? Jazeker! Mobiliteit bij Friesland Lease bestaat uit veel meer dan alleen een zakelijke leaseauto. Mobiliteitsoplossingen gaan verder, denk alleen al aan de Leasefiets én ook de elektrische motor.

Het mogelijk maken van personen- of goederenvervoer van punt A naar punt B, en dat nog op een zo duurzame manier mogelijk, op de manier zoals u zelf wenst? Klinkt dat niet erg ideaal? Eigenlijk wel, maar wij doen het.

Na de opmars van de elektrische auto’s en fietsen, is de markt van de motorrijder vooralsnog vrij onbewogen gebleven. De ontwikkeling begint echter wel te komen, en daar willen wij aan bijdragen. Heeft u een mobiliteitsbudget te besteden, maar bent u zat van alle files, parkeerproblemen, of hoge bijtelling? Heeft u een motorrijbewijs? Ga dan eens in gesprek met onze motorlease expert!

De bijtelling van een elektrische motor, hoe werkt dat nou eigenlijk?

Tja, dat is even een dingetje. Die gaat namelijk niet over de fiscale waarde van de auto maal een vast percentage op basis van de uitstoot, maar die wordt op de volgende manier berekend:
de verwachte privékilometers maal de kosten per kilometer van het leasecontract.

Hoe moet u dit lezen? Nou, gewoon zoals in dit voorbeeld:
2.000 maal € 0,3153 = € 630,60 bruto bijtelling per jaar. Op basis van 37,35% loonbelasting, komt dat dus neer op slechts € 19,63 netto bijtelling per maand!

Geen motor op de zaak, maar privé? Ook dat kan!

Naast zakelijk is privélease tegenwoordig ook steeds vaker voorkomend. Wij maken er zelfs met motoren geen onderscheid in, dus schroom niet om informatie in te winnen!

Voor zowel een zakelijke als privé offerte kunt u terecht bij onze elektrische motorlease expert. Neem contact op via 0512-384060 of via de button en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Elektrische motorlease

Veelgestelde vragen

Over dit onderwerp zijn er nog geen veelgestelde vragen. Hebt u wel een vraag, vul dan onderstaand formulier in.

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Elektrische Motorleaseofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.